De Wat zeg je dan-dobbelsteen

“Wat kan ik gebruikers van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan! nog meer geven, zodat zij hun kinderen, leerlingen of cliënten nóg beter kunnen helpen?” Dat is de vraag die ik mijzelf keer op keer stel. Deze week heb ik een leuke aanvulling gemaakt op het kwartetspel. Met veel plezier geef ik je de eerste Wat zeg je dan-dobbelsteen cadeau!

Dobbelsteen voor Wat zeg je dan? Dát zeg je dan!

Met deze dobbelsteen kun je op een leuke en veilige manier sociale situaties bespreekbaar maken. Op de zes zijdes van de dobbelsteen staan verschillende gebeurtenissen die om sociale vaardigheden vragen. Zoals ‘Iemand is ergens blij om‘. Of ‘Je hebt een fout gemaakt‘. Of ‘Iemand zegt iets naars tegen je‘.

Gooi de dobbelsteen, kijk wat er gebeurt en vraag je kind of cliënt: ‘Wat zeg je dan?’ Je hebt gegarandeerd een goed gesprek. En jij en je kind of cliënt maken nog plezier ook.

Wil jij dit leuke stukje gereedschap hebben?

Klik dan HIER om de Wat zeg je dan-dobbelsteen te downloaden.

En nee, hiervoor hoef je niet eens je e-mailadres achter te laten 😉 Wel zelf nog even printen op stevig papier. Knippen en in elkaar plakken en je kunt aan de slag.

Deze dobbelsteen is de eerste in een reeks die ik kosteloos ga weggeven, als aanvulling op het basisspel van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan! Samen met het kwartetspel heb je met deze dobbelsteen een krachtig instrument voor coaching van kinderen op het gebied van sociale vaardigheden.

Heb je het basisspel nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd dat je dat gaat downloaden. En dat doe je met de knop hieronder. Al meer dan 1.700 mensen gingen je voor.

Als je eerst nog meer wilt weten over het kwartetspel, dan kijk je het beste hier op deze site. Of in dit blog, waarin ik de acht categorieën uit het basisspel kort toelicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *