Praktische info en privacy

Op deze pagina lees je allerlei praktische informatie over bijvoorbeeld levertijden bij bestellingen.
Ook staat hieronder wat ik doe met het oog op jouw privacy.

Levertijden

Als je een fysiek product bestelt, dan krijg je vrijwel direct bevestiging van je bestelling per e-mail. Als het product op voorraad is, zorg ik voor verzending binnen vijf werkdagen. Als er onvoorziene omstandigheden zijn, waardoor levering binnen vijf werkdagen niet mogelijk is, dan neem ik contact met je op.
Als het product niet op voorraad is, bijvoorbeeld omdat het nog geproduceerd moet worden, staat bij de productinformatie een indicatie van de verwachte leverdatum.

Contact opnemen

Contactgegevens staan onderaan elke pagina op deze website.

Privacy

Lees hieronder hoe ik omga met eventuele persoonlijke gegevens.

Als je iets download

Op deze website kun je producten downloaden of aanvragen via e-mail. Ik heb daarvoor je e-mailadres en je naam nodig. Ik gebruik die gegevens om je het aangevraagde product te kunnen opsturen per e-mail. Daarnaast stuur ik je geregeld e-mailtjes met nieuws over mijn activiteiten en producten. Je kunt je onder e-mail afmelden of je gegevens wijzigen.
Je gegevens worden opgeslagen in een online database van GetResponse. Alleen ikzelf heb toegang tot die database.

Als je iets bestelt

Op deze website kun je producten kopen in de webshop. Bij je aankoop vermeld je een aantal gegevens, zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om je bestelling af te kunnen ronden.

Ik maak bij dit proces gebruik van webshopsoftware van WooCommerce, betalingssoftware van Mollie en verzenddiensten van PostNL. De veiligheidsmaatregelen die deze partijen hebben getroffen binnen hun software of dienstverlening zijn ook van toepassing tijdens het bestel- en leverproces van jouw bestelling.

Je krijgt via e-mail informatie toegezonden over de status van je bestelling. Check ook je spambox, want het komt helaas geregeld voor dat mailtjes daar in terecht komen. Tip: zet mijn mailadres op je lijst van veilige afzenders.