Groepsvorming met plezier

Voor leerkrachten die alles uit de Gouden Weken willen halen voor hun leerlingen

Groepsvorming met plezier

De eerste weken van het nieuwe schooljaar: dé tijd om een goede basis te leggen met je groep. Zodat je daar de rest van het jaar plezier van hebt.

Met het Gouden Weken-pakket van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan! doe je je groepsvorming met plezier.

Met het uitgebreide kwartetspel, twee kleurrijke praatplaten en vier leuke dobbelstenen maak jij normen, waarden en gedrag op een speelse manier bespreekbaar in je groep.

Vraag nu het pakket aan met de oranje knop hieronder. Het pakket is tijdelijk volledig kosteloos. Je krijgt het per e-mail opgestuurd. Wacht niet te lang, want deze actie eindigt 16 september 2022.

Waarom ik dit weggeef

Michiel Commandeur fotoIk weet als leraar op mijn eigen karateschool hoe belangrijk het is om een veilige groep te hebben. En dat de eerste weken van een nieuw seizoen of schooljaar daarvoor cruciaal zijn. In mijn karatelessen neem ik elk jaar de tijd om een goede basis te leggen. Zodat de leerlingen de rest van het seizoen weten waar ze aan toe zijn, lekker samenwerken en zich veilig kunnen ontwikkelen.

Ik gun iedere leerkracht groepsvorming met plezier!

En daarom deel ik graag het materiaal dat ik speciaal voor die eerste cruciale weken heb ontwikkeld.

Michiel Commandeur
Weerbaarheidstrainer, karateleraar en maker van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan!, het kwartetspel voor sociale vaardigheden

Wat krijg je?

Het Gouden Weken-pakket van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan! bevat deze onderdelen:

1. De uitgebreide zelf-printen-versie van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan!, het kwartetspel voor sociale vaardigheden. Het basisspel én alle uitbreidingen die tot nu toe zijn verschenen. In totaal 17 kwartetten over thema’s als grenzen aangeven, omgaan met emoties, complimenten geven en krijgen, omgaan met winst en verlies en succes vieren.

2. De Wat-zeg-je-dan-dobbelsteen. Een kleurrijke dobbelsteen waarmee je gemakkelijk met je leerlingen in gesprek komt over allerlei situaties die een beroep doen op hun sociale vaardigheden. Gebruik deze dobbelsteen samen met de kaartjes uit het kwartetspel.

3. De Kennismaken-dobbelsteen. Nog een kleurrijke dobbelsteen waarmee je leerlingen elkaar beter leren kennen. En ontdekken wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben.

4. De Zo-doen-wij-het-dobbelsteen. Een dobbelsteen waarmee je met je leerlingen kunt bespreken hoe zij als groep omgaan met elkaar en met bepaalde situaties.

5. De Is-het-oké-als-dobbelsteen. Nog een dobbelsteen om met je leerlingen te praten over hoe ze omgaan met bepaalde situates. Meer gericht op normen en waarden en groepsethiek.

6. Praatplaten Ik-vind-het-geweldig-als. Twee kleurrijke platen die helpen om met je groep in gesprek te gaan over gewenst gedrag in allerlei situaties.

Alle onderdelen krijg je als printbare pdf-bestanden. Gemakkelijk te downloaden vanuit je mail.

Alle dobbelstenen komen als vouwplaten én met losse plaatjes die je in een dobbelsteen met insteekhoezen kunt stoppen. Zo kun je de dobbelstenen eindeloos met elkaar combineren.

Je kunt alle onderdelen ook aanpassen naar je eigen behoefte, met de inbegrepen blanco sjablonen.

Alle onderdelen hebben een korte handleiding voor juf en meester. Je kunt na het printen meteen met het materiaal aan de slag.

Bonus

Als je dit Gouden Weken-pakket aanvraagt, dan krijg je niet alleen al die leuke en handige producten, maar ook nog eens 33% korting op de gedrukte versie van het basisspel van Wat zeg je dan? Dát zeg je dan!

Details over de korting lees je in de begeleidende e-mail bij het pakket.

Alle info over de gedrukte versie vind je hier in de webshop.

 

Dit zeggen gebruikers

“Met dit kwartet kun je de hele groep betrekken bij het proces van het sterker in je schoenen staan. De meeste kinderen kunnen dit begrijpen. Ik word hier heel blij van.”
Leerkracht basisonderwijs

“Deze speelse tool blijkt voor kinderen die al erg lang in conflict lagen, eindelijk precies die woordenschat aan te reiken die ze al zolang zochten. Top!”
Leerkracht basisonderwijs

“Dit spel is zo breed inzetbaar, ongelooflijk blij mee, Michiel. Ik gebruik het structureel! En de gesprekken die hierbij volgen, zo kostbaar.”
Ambulant leerlingbegeleider

“Te gek! Ik werk met HB-ers en zo’n kwartet is voer tot in gesprek gaan. Keep up the good work!”
Leerkracht basisonderwijs

“Rustig en overzichtelijk. Ik denk dat dit een mooie toevoeging kan zijn voor leerlingen bij mij op school.”
Leerkracht speciaal onderwijs

Wacht niet te lang

Deze Gouden Weken-actie duurt tot en met vrijdag 16 september. Daarna is het pakket niet meer kosteloos te downloaden. Dus wacht niet langer en vraag jouw pakket nu aan met de oranje knop hieronder.